Rör ihop en glaze med ketchup, soja, råsocker, sesamolja och honung. ½ dl råsocker. Koka revbensspjäll. Fyll en kastrull med vatten och lägg i klyftad lök, vitlök och skivade morötter
Rulla bollarna i en skål med råsocker och lägg ut dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. 0,5 dl råsocker att rulla i. Chocolate gingerbread cookies 125 g mjukt smör 1 tsk färsk riven ingefära 1 dl mörkt muskovadosocker 1 dl mörk sirap 3,5 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat 1 tsk malen ingefära 1 tsk malen kanel 1 krm malen nejlika 1 krm malen muskotnöt 1 tsk kakao av god kvalitet 200 g mörk kvalitetschoklad 70 % 0,5 dl råsocker att rulla i
Vispa mandelmassa, smör, råsocker och rom till en slät massa. Råsocker. Pensla bullarna, strö över mandelsplitter och råsocker och grädda i 13-15 minuter. 1 dl råsocker
Blanda vetemjöl, salt, bakpulver, råsocker och vörtkryddor i en bunke. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, pensla med uppvispat ägg och strö över mandelspån och råsocker