5 dl olivolja. Blanda jäst, kryddor, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg
Olivolja. Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. exemplvisnerkörsbärstoter ocbsiikablad, ringla över rikligt med olivolja och
olivolja. 900 g färsk lax i hel bit (med skinnet kvar) 3 msk japansk soja 3-5 cm ingefära 3-4 vitlöksklyftor olivolja 4 port kokt råris, till servering 4 port mexikansk melonsallad
en skål, tillsätt fisksås, riven vitlök, ingefära, socker och olivolja. 2 msk olivolja. Precis som alltid när familjen B bjuder på mat är det tokgott och fräscht
Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Sätt fingrarna i degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med olivolja och strö över flingsalt
Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Sätt fingrarna i degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med olivolja och strö över flingsalt