För ett tag sen testade jag att göra Leilas goda biscotti. 100 g sötmandel75 g pinjenötter4 dl vetemjöl2 dl strösockerskal av 1 apelsin½ vaniljstång0,25 tsk bakpulver1 nypa salt2 äggSätt ugnen på 175 grader. 100 g sötmandel
Hittade en bra beskrivning på hur man skållar mandeln här. Min favorit bland sötsaker som varken innehåller mjöl eller raffinerat socker är helt klart Leilas nyttiga chokladfudge
När man tar första tuggan så känner man den mjuka nougaten med smak av kanel och kakao,sen kommer den krispiga mandeln och då njuter man för fullt och kan lova att man inte kan bara ta en
Med rabarber och hackad mandel på toppen blir det riktigt bra. Passa bara så att inte mandeln bränns. Toppa med ca 50 g grovhackad mandel eller mandelspån
Saffransbiscotti med mörk choklad och mandel. 2015-12-14, 17. 31. Dåligt med blogginlägg dessa dagar. Har haft fullt upp med praktik och maten har hamnat lite vid sidan om
Grundreceptet för den här brownien kommer från den fantastiska Leila, jag har hört dem som tycker att hennes recept är för mäktigt men inte jag inte – har i och för sig aldrig reagerat på en efterätt och tyckt den varit för mäktig men det är bara jag
Jag har precis kollat igenom Leilas Supermat. Mixa mandeln i en matberedare tills det blir ett pulver. 150 gram skållad mandel. 150 gram skållad mandel