Kladdkakemuffins förvandling från att de tas ut ur ugnen efter gräddning då de är höga och pösigt fina till att de sjunker ihop i mitten och spricker på ovansidan är alltid fascinerande
Dessa är seriöst det godaste som finns utav alla de sorters bakverk som går att göra, kladdkaka i all ära, men dessa blir liksom såååå himla mycket godare och har faktiskt väldigt svårt för att hitta ett bra recept på kladdkaka, som blir sådär perfekt sega och kladdiga inuti
Lotta hade bakat fina kladdkakemuffins med chokladglasyr till barnen och tagit med sig. Choklad- och hasselnötstårta, 12 bitar (receptet är Leilas)Tårtan
Vi körde på Leilas recept i båda fallen, så det här är alltså ännu ett Leila-recept. Vi hade bakkväll igår och hann göra både de här bullarna och kladdkakemuffins
)I helgen bakade vi kladdkakemuffins. Receptet är från Leilas A piece of cake16 styckenIngredienser2 st ekologiska ägg2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker50 g smör0
Receptet till muffinsen kommer från Leilas bok a piece of cake, men jag har gjort om det till glutenfria, och eftersom den mörka chokladen var slut så fick det bli ljus istället
Grundsmeten till kladdkakemuffinsen är Leilas recept men tillsatsen av Dumle stars har jag fått inspiration till ifrån - hon gjorde en vanlig kladdkaka med dumle stars i som såg så himla god ut
Det är Leilas recept och muffinsarna blir verkligen perfekt kladdiga, söta och "chokladiga". Vi hade gäster för ett tag sedan, då bakade jag dessa urgoda kladdkakemuffins
Jag använde mig utav Leilas kladdkaksmuffins recept men trots att jag bytte ut chokladen till vanlig mjölkchoklad så tycker jag de vart väldigt chokladiga och mastiga