Riv ner ingefära och vitlök i glazen. 1 bit ingefära, färsk (stor som en tumme). Glaze till revbenspjällen 1 dl ketchup 1 dl soja, japansk 1 dl råsocker 2 msk sesamolja 0,5 dl honung, flytande 1 bit ingefära, färsk (stor som en tumme) 2 klyftor vitlök
Blanda vetremjöl, bikarbonat, vaniljsocker och ingefära och vänd ner detta i smeten. Detta är Leilas kolasnitt och det är inte alls som den kolasnitt jag brukar göra
Riv ner ingefära och vitlök i glazen. 1 bit ingefära. Koka revbensspjäll. Fyll en kastrull med vatten och lägg i klyftad lök, vitlök och skivade morötter
Koka upp vispgrädde, mjölk, sirap och malen ingefära och ta av kastrullen från värmen. 3 dl vispgrädde1 dl mjölk1 dl ljus sirap1 tsk malen ingefära400 g mörk choklad 70 %1. 1 tsk malen ingefära
Tillsätt frysta jordgubbar, agavesirap och riven ingefära och mixa slätt. en bit ingefära, riven. Blötlägg cashewnötterna i minst 2 timmar, gärna över natten
3-5 cm ingefära. 900 g färsk lax i hel bit (med skinnet kvar) 3 msk japansk soja 3-5 cm ingefära 3-4 vitlöksklyftor olivolja 4 port kokt råris, till servering 4 port mexikansk melonsallad
1Glaze till revbenspjällen1 dl ketchup 1 dl japansk soja 1 dl rörsocker 2 msk sesamolja 0,5 dl honung, flytande ca 4 cm ingefära (stor som en tumme) 2 klyftor vitlök