Vispa philadelphiaost och kesella krämigt i en skål. Nu är det bara sötsuget som ska botas, och det som skulle bota det är Leilas blueberry cheesecake, mums
Rör ihop nutella, florsocker, kakao, vaniljsocker, philadelphiaost och rivet apelsinskal. Ett par dagar före kalaset såg jag Leilas söta jul och hur hon gjorde en mjuk pepparkaka i tre våningar med chokladfrosting, och det var jag bara tvungen att prova
Här är receptet, från Leila. Den är riktigt god, antagligen för att den innehåller philadelphiaost och det är jag ju väldigt svag för i de flesta sammanhang
Efterrättskakan hittade vi receptet till i Nigellas kokbok och ananassalsan som vi serverade till hittade vi hos Leila, Nigellas recept översatte vi och då blev det så här
Jag utgick lite ifrån Leilas recept men ändrade en del grejer. 2,5 dl kesella400 g philadelphiaost1 dl strösocker1/2 tsk vaniljpulver eller 2 tsk vaniljsocker3 ägg200 g mörk choklad- Sänk värmen i ugnen till 130 grader. 400 g philadelphiaost
Jag la upp en bild på en underbar glutenfri cheesecake på facebook (Flink på Glutenfritt) för ett tag sen men gav er inte receptet som kommer från Leila Lindholm, fast jag har använt glutenfria digestivekex i botten givetvis och så är jag otroligt förtjust i citron så jag använde två stycken i min cheesecake
Efter middagen så bjussade jag på nybakad morotskaka enligt Leila Lindholms recept. leila lindholm -. 100 g philadelphiaost. Skal av 1 lime 100 g philadelphiaost
Rör jordnötssmör, florsocker, kakao, vaniljsocker och philadelphiaost krämigt. Choklad- och hasselnötstårta, 12 bitar (receptet är Leilas)Tårtan. ½ dl mjukt jordnötssmör2 ½ dl florsocker4 msk kakao1 tsk vaniljsocker100 g philadelphiaost1 msk varmt kaffeBlandade nötter till garneringSätt ugnen på 175°. 100 g philadelphiaost