Hacka gurka och äpple. Börja med legymsalladen. Lägg på köttskivor och legymsallad. 400 g färska späda spenatblad eller sallad 2 knippor rädisor 1 liten melon, t ex galia- eller ogenmelon 300 g rökt kalkonbröst eller rökt skinka i tunna skivor Legymsallad. 1 burk sparris i bitar, ca 185 g 5 cm färsk gurka 1 syrligt äpple 1 burk gröna ärter, ca 200 g 1 msk hackad syltlök 2 dl Gräddfil 1 dl majonnäs salt och svartpeppar
I morgon blir det skinka med legymsallad till lunch och räkpaj till kvällsmat. Fetaostsallad2 dl blandad sallad, 1/2 rödlök, 1/2 äpple, 1/2 burk fetaost, 1/2 tomat, lite pressad citron och olivolja. 1/2 äpple
1 äpple. Hacka lök, finhacka vitlök. Blanda majonnäs o gräddfil i en bunke, vispa ihop. Blanda sen ner de andra ingredienserna, finhackat eller efter smak o lust