1. Potatisstomp. Skala potatisen och koka i saltat vatten. 2. Tillbehör. Skölj alla salladsingredienser. Riv loss salladsblad och strimla paprika och gurka och lägg upp på ett fat
Kanongott recept när man har grillad lax över. Funkar också bra som strandmat eller picknickmat. Man tar med sig alla ingredienser i separata burkar och gör wrapsen på plats
Det här var verkligen riktigt gott. Och dessutom snabblagat. Om man ens kan säga att det är en rätt man lagar, eftersom man bara smaksätter kvarg och sedan lägger ihop kvarg och lax på ett tortillabröd
Cicci kommer på en stund och vi ska se American horror story och käka en laxwrap. Idag ska jag och slåss på affären med alla andra som handlar midsommarmat
Jag fortsätter att utvärdera recepten i Olgas mat fram till den 10 januari då jag skall recensera boken som helhet, och näst på tur står en snabblunch – Kall laxpizza, eller laxwrap, beroende på hur man äter den