Laxwallenbergare, 4 portioner400 g laxfilé1 tsk salt1 krm2 äggulor2 msk potatismjöl1,5 dl vispgräddeMixa alla ingredienser till en färs, forma 12 ovala biffar och stek i smör 3-4 min på varje sida. Laxwallenbergare, 4 portioner
När jag bloggade om laxwallenbergare i höstas tipsade Emil om Lisas asiatiska laxbiffar. Sedan dess har jag varit sugen på att testa den spännande rätten
Torsdagen skulle egentligen bjuda på laxwallenbergare men då jag åt lax till lunch i kombination med att hustrun bakat surdegsbröd valde jag i stället ett sopprecept från Göran Nilsson, en av mina favoriter, i Borås Tidning
Laxwallenbergare blir det för att fira lillemidsommarafton. Midsommartjohesan. Jaha, då går vi mot ännu en festlig vecka i sommar-Sverige, det vill säga midsommarveckan