Pensla eller bred fyra skivor bröd (utan kanter) med olivolja eller smör. LAXTARTAR SOM FÖRRÄTT. Lägg bröd underst, sedan laxtartar och några blad sallad och citronklyfta vid sidan
Lägg smör på en stekpanna och stek brödsmulorna tills de är knapriga. Laxtartar (ca 4 port)300 g gravad (vild) lax1 msk dijon-senap2 tsk riven pepparrot (eller från tub)2 msk hackad gräslök/vårlöksaltsvartpepparTärna laxen så smått det går. Citron-olja½ dl citronsaft½ dl olivoljasaltBrödsmulorca 100 g dagsgammalt bröd (jag använde vaasan saaristolaispalat, 100 % råg, passade perfekt)2 msk hackad persilja2 msk hackad dillsmörsaltSkär brödet i så små kuber det går
smör. Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Stek brödet i rejält med smör på medelvärme tills gyllene och krispigt. smör att steka i. Strimla fänkålen så tunt det går med mandolin, lägg i isvatten och låt ligga till servering, minst 5 min
ex linguini Svart trumpetsvamp Smör 1 vitlök 1 schalottenlök 1 knippe. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj. Laxtartar med avokado och gräslök, 4 port. Laxtartar med avokado och gräslök, 4 port 2 mogna avokados 8 skivor rökt lax 2 msk hackad gräslök 1 msk pressad citron Svartpeppar. ex linguini Svart trumpetsvamp Smör 1 vitlök 1 schalottenlök 1 knippe
Jag tävlar också med en laxtartar. Smält en stor klick smör i en gryta och fräs äppeltärningarna tillsammans med 2 msk honung och två kanelstänger till äpplena mjuknat
En lättgjord räk- och laxtartar, som serveras på smörstekt kavring. Räk- och laxtartar. smör. Dela varje skiva kavring i fyra delar och stek frasiga i smör