½ msk olivolja. Vi tänkte fortsätta på den inslagna nyårsbanan idag och det gör vi med två olika varianter på laxtartar, båda serverade på en bit tunnbröd
Pensla eller bred fyra skivor bröd (utan kanter) med olivolja eller smör. LAXTARTAR SOM FÖRRÄTT. Blanda med några droppar olivolja, salt, peppar och vinäger i en skål
några droppar olivolja. Finhacka laxsorterna, blanda och mal i ordentligt med peppar. Forma fyra ”puckar” med hjälp av ett runt kakmått eller gör en snygg hög på fyra assietter
Pressa ur citronsaften och apelsinsaften i en skål och tillsätt ouzo och olivolja. Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Laxtartar är en väldigt enkel men ändå stilfull. Laxtartar. 2½dl olivolja. 2½dl olivolja. Här serverad med en tempererad örtolja och friterad kapris samt prästostchips
Gurksalladgurkadillbladpersiljapepparolivoljacitronev. Laxtartar med passionsfruktrå lax i småbitarpassionsfruktsalt & pepparDela passionsfrukten och skrapa ur frukt och juice
Olivolja. Snabbslunga ärtskott med en nypa salt och olivolja. Olivolja. Imorgon är det alltså julafton. Tomtar, juleljus och klappar i massor är att vänta, men först blev det en trerätters i regi av min mor
Hacka gravlaxen, blanda med kapris, dill, persilja, olivolja och rödlök. Bred lite Philadelphia på knäckebröden, toppa med laxtartaren och garnera med bärkapris och eventuellt lite dill
lite krispigt grönt, t ex ärtskott, vänt i en gnutta olivolja. Skär laxen i 1/2-cm kuber. Blanda socker, salt och peppar, fördela över laxen och rör om