Blanda med salt, socker, peppar och senap. 1 tsk fransksenap. Låt laxen halvtina och hacka den fint. Rör i dill och gräslök, och forma puckar, gärna med hjälp av en ring
Blanda laxen med balsamvinäger, fransksenap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar. Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor
fransksenap. Strimla basilikan och blanda med creme fraiche och senap. Skär laxen i 1/2-cm kuber. Blanda socker, salt och peppar, fördela över laxen och rör om
Blanda laxen med balsamvinäger, fransksenap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar. Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor
Finhacka laxen och blanda med schalottenlök, gräslök, senap och lite citronsaft. Det går också bra att servera laxtartaren på små skivor smörstekt toastbröd
Blanda laxen med balsamvinäger, fransksenap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar. Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor
Laxtartar med fänkål på smörstekt vört. Finhacka laxen och blanda med senap och creme fraiche. Rör ner tomatpuré, senap och crème fraiche, koka upp och låt sjuda någon minut
Och - här äter man gärna laxtartar. Till den här typen av viner går det bra med lite sötma i maten, det skadar inte som det gör med ett franskt friskt chablis
På nästan alla sorters kött eller som smaksättare i exempelvis laxtartar eller andra laxrätter. Då har turen kommit till ytterligare ett tips på vad som bör finnas hemma i ett välfyllt kök, nämligen Dijonsenap, eller som den heter utanför Dijon, fransksenap
Blanda med salt, socker, peppar och senap. 1 tsk fransksenap. 1. Låt laxen halvtina och hacka den fint. 2. Rör i dill och gräslök, och forma puckar, gärna med hjälp av en ring