75 g osaltat smör. Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Blanda brödsmulorna och margarinet. Häll blandningen i en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter
Rör ner smält smör. Så var det dags igen, dags att uppdatera laxtårtan. En chardonnay med fruktig smak, fatkaraktär, inslag av smör, mango, ananas och vanilj
Smält smöret i en kastrull och blanda i brödsmulorna. På lördag är det såklart Påskafton och för mig är det en självklarhet med denna läckerhet… en laxtårta med en fräsch smak av citron och örter
Kör rågbrödet i matberedaren och blanda i smöret. Laxtårtan i cheescake-format utan gelatin. 300 gram danskt rågbröd / 75 gram smält smör. / 75 gram smält smör
Smält smör och mixa med kavring. Gravad lax, sill (för de få som äter det), ägghalvor (såklart), tomatpaj, potatisgratäng (istället för jansson), prinskorv och en laxtårta som jag hade gjort
Som denna underbara laxtårta från tidningen Buffé. Det är svårt att hitta en mer Svensk tradition/maträtt eller vad man nu ska kalla det än smörgåsbordet