Rör samman färskosten med crème fraiche, tillsätt laxstrimlor, pepparroten och krassen. Garnera strax före servering, med laxrosor, citronskivor, limerasp och dillvippor Botten
Så var det dags igen, dags att uppdatera laxtårtan. Hacka den gravade laxen. Sen vill jag bara ge ett vintips till laxtårtan, en perfekt chardonnay från Mendocino County USA
Gravad lax, sill (för de få som äter det), ägghalvor (såklart), tomatpaj, potatisgratäng (istället för jansson), prinskorv och en laxtårta som jag hade gjort
Blanda samman lax, ägg, crème fraiche, lättmajonnäs, tomatpuré, dill och citronsaft. 300 g lax. Kantskär bröden och skär dem lika breda som bakformen är hög
Skär den gravade laxen i små bitar. Skär suramin i små bitar o lägg till laxen. Lägg undan hälften av räkorna till garnering o grovhacka resten o blanda med laxen