Kantskär kavringen. Kallskuret kött, röktlax, ål och makrill samt patéer förekommer ofta. Öppna plastfolien, vänd upp laxtårtan på ett fat och ta bort plastfolien
Mosa avokado och blanda med citronsaften. Bred ut och avsluta med de sista skivorna bröd ovanpå. Klipp av kanterna på brödet och lägg ut 1/3 på en bricka. Rör i 1 dl av kesellan och bred ut över brödet. Blanda 3 hackade kokta ägg med 3/4 av kräftstjärtarna och nästan all dill. Rör i 1 dl kesella och krydda med örtsalt. Bred ut resten av kesellan ovanpå och garnera med 2 skivade ägg, laxoch resten av kräftorna och dillen. 18 skivor kavring. 150 g röktlax
Kör brödet i en matberedare, häll i smöret och blanda dessa. En gammal favorit är denna lättgjorda laxtårta god på buffén eller som ett trevligt kvällsmål
en laxtårta på resterna från den röktalaxenoch äggkokotter. Det här var nog det påskigaste vi åt den gångna helgen, en brunch där vi lyckades klämma in, hör och häpna, både laxoch ägg
Kantskär kavringen. Kallskuret kött, röktlax, ål och makrill samt patéer förekommer ofta. Öppna plastfolien, vänd upp laxtårtan på ett fat och ta bort plastfolien
Sedan dekorera med dill, lax, citron, rädisor och stenbitsrom/löjrom eller räkor. En härligt god rätt som alltid står på bordet till påsk och till midsommar
Finfördela kavringen i matberedare. Blanda ost, lax, dill, senap och lätt crème fraiche. Blanda med smöret och tryck ut blandningen i en form med löstagbar botten