saft av en halv citron. Gravad lax, sill (för de få som äter det), ägghalvor (såklart), tomatpaj, potatisgratäng (istället för jansson), prinskorv och en laxtårta som jag hade gjort
Blanda samman lax, ägg, crème fraiche, lättmajonnäs, tomatpuré, dill och citronsaft. Blanda färskost, grädde, majonnäs, citronskal och sambal oelek till en kräm
Recept på Laxtårta hittar du här. finhackad dill, citron och rom. Laxtårta. Ett tips är Mazarintårta med lemoncurd och jordgubbar eller en superenkel Glassmarängtårta med citron och jordgubbar om man inte har tid eller möjlighet att baka en tårta
Förutom lax och räkor ger både mozarella och färskriven parmesan extra smak till tårtan, som sedan kan garneras efter tycke och smak med räkor, laxrosor, rom, dillvippor, lime, citron eller vad du nu föredrar
Recept på Laxtårta hittar du här. finhackad dill, citron och rom. Laxtårta. Ett tips är Mazarintårta med lemoncurd och jordgubbar eller en superenkel Glassmarängtårta med citron och jordgubbar om man inte har tid eller möjlighet att baka en tårta
Jag äter ju inte sill så jag hade gjort Laxtårta, som börjar bli tradition. Efter bad och promenad fikade vi på Glassmarängtårta med citron och jordgubbar och supergoda dumlekakor som Christinas syster bakat (tack för dem, Camilla)
Garnera tårtan med lax, citron och dillvipporna innan serveringen. Det finns ju faktiskt, hör och häpna, de som av en eller annan anledning inte gillar kräftor och då kan det vara bra att ha en smaskig alternativ att bjuda på istället, varför inte en laxtårta