Lägg i laxtärningarna och småkoka 10-15 minuter. Tärna laxen i stora tärningar. Blanda minifraiche, matgrädde, senap, buljongtärning, örter och vatten i en kastrull
4 300 g torsk- och laxtärningar 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 fänkål 500 g fast potatis 2 msk olja 1/2 g saffran 2 msk tomatpuré 8 dl fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk timjan 4 skivor, vitt formbröd 170 g kräftstjärtar i lake salt och peppar 2 msk hackad dill Aioli 1 äggula 1 vitlöksklyfta 1/2 tsk vitvinsvinäger 1 dl rapsolja salt och peppar 1/2 tsk rivet apelsinskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
ris1 rödlök1 msk olja1 vitlöksklyfta1/2 g saffran2 msk tomatpuré1 msk majsstärkelse5 dl fiskbuljong (vatten och tärning eller fond)2 dl crème fraiche1 förp räkor i lake (à 360 g)1 förp soltorkade tomater (à 135 g)2 gröna paprikor1 förp torsk- och laxtärningar (à 300 g)salt och peppar Gör så härTina fisken om fryst används