Fördela laxskivor över tunnbröden. Som jag lovade tidigare i dag så skulle ni få recepten på snittarna som jag ska ha med mig i morgon till nyårsfesten
Man kan även ha med lite kallrökta laxskivor om man önskar. Till fyllningen. Vispa grädden. Blanda gräddfil, citronmajonnäs, vispad grädde, tomatketchup, bostongurka, gräslöken, svartpeppar i en skål
Fördela laxskivorna. Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
Placera laxskivorna lite omlott på plastfolie. Dom här goda laxrullarna hade vi på påsk, wasabi ger en härlig sting och mixat med ruccula ger det en härlig färg
Lägg laxskivorna omlott på en bit plastfilm. Blanda samman philadelphiaosten och pepparroten. Lägg blandningen i mitten på laxen rulla sedan laxen över smeten så att du får en lång rulle
Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammans med bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
Skär laxskivorna i cirka 2 centimeter breda strimlor. Bryn laxstrimlorna i olivolja i en het panna. Laxen kommer till viss del falla i bitar, det är helt i sin ordning