1/2 burk stenbitsrom. 1/2 burk stenbitsrom. Gjorde ett par goda små snittar/tilltugg av den överblivna varmrökt laxen vi hade i kylskåpet efter julhelgen
1 burk ishavs- eller stenbitsrom (80 g). 200 g Kallrökt lax i skivor 1 kruka dill 2 st ägg, hårdkokta 1 st rödlök 3-4 dl gräddfil 1 burk ishavs- eller stenbitsrom (80 g) 2 st limefrukter Citronpeppar, efter smak Chiliflakes, efter smak Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak
1 liten burk laxröra. 1 burk svart stenbitsrom. Dela avocadon och ta bort kärnan. Skär bort en bit av skalet i botten på alla avocadohalvorna så att de står stadigt på tallriken
Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämiga laxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensost och till sist ett flarn av Västerbottensost och en liten kvist med dill
Förutom denna röra hade vi också en krämig laxröra och klassisk Nubbesallad såklart. 1-2 msk stenbitsrom (eller löjrom för extra lyx). 1-2 msk stenbitsrom
Laxröra med chiliflakes. 200 g Kallrökt lax i skivor, 1 kruka dill, 2 st ägg, hårdkokta, 1 st rödlök, 3-4 dl gräddfil, 1 burk ishavs- eller stenbitsrom (80 g), 2 st limefrukter, Citronpeppar, efter smak, Chiliflakes efter smak, Salt, efter smak, Svartpeppar efter smak
Räkor, röd stenbitsrom, rökt lax, dill, citronskiva och gurkskivorBlanda ihop fyllningarna. Bred över hälften av isbergsalladsröran, lägg hälften av laxröran ovanpå