Rör ihop med créme fraîche, majonnäs och senap. Ca 250g lax2 dl Créme Fraîche2 msk majonnäs2 msk senapSaft från en halv citronTimjan, torkad eller färskSalt och pepparSå här gör du. 2 msk senap
Blanda senapssorterna, majonnäs och crème fraiche och blanda sedan med laxen. Tärna äpplet fint och blanda ner det, ½ ask kryddkrasse och kaprisen i laxröran
6 pers1 färdig Vol au vent2 sl creme fraiche½ dl majonäs3 små kokta hackade ägg½ dl hackad dill1 liten hackad rödlök1 msk pepparrotsvisp1 msk senap150 g gravad lax i små bitarsalt och pepparBlanda alla ingredienserna till röran och bred ut över vol au venten
Mosa laxen med en gaffel i en bunke tillsammans med senap, lök och crème fraiche. 2012 blev det en finfin laxröra på goda knäckesticks. 1 msk dijonsenap. 1 msk dijonsenap
Blir det rester över av laxen så blandar jag den tillsammans med hackat ägg, rödlök, citron, dill och majonnäs så blir det en jättegod laxröra att äta till frukost