Blanda majonnäs och crème fraiche och smaksätt med svartpeppar. ½ dl majonnäs. Ånga bröden mjuka och formbara över kokande vatten, lägg dem på ett upp och nervänt glas och tryck till lätt så att bröden bildar korgar
Rör ihop med créme fraîche, majonnäs och senap. Ca 250g lax2 dl Créme Fraîche2 msk majonnäs2 msk senapSaft från en halv citronTimjan, torkad eller färskSalt och pepparSå här gör du. 2 msk majonnäs
Blanda samman det varmrökta laxköttet med färskost, majonnäs, pepparrot och smaka upp med peppar. Precis innan servering, lägg på ca en msk laxröra på varje crostini och toppa med gräslök
Blanda senapssorterna, majonnäs och crème fraiche och blanda sedan med laxen. Tärna äpplet fint och blanda ner det, ½ ask kryddkrasse och kaprisen i laxröran
Gör först en sats hemmagjord majonnäs. En riktigt god laxröra. Blanda lax och majonnäs. Lax- och Pepparrotsröra200 g kallrökt lax100 g hemmagjord majonnäs2-3 msk pepparrotnypa saltnypa nymalen svartpepperGör såhär. 100 g hemmagjord majonnäs
Röra med rökt lax2-3 portca 125 g rökt lax1 dl creme fracihe40 g sikrom3 crab sticks1 klick majonnäs2 hårdkokta äggchiliflakesherbamareskalet och lite saft från en citrongräslök3 stora tortillas
Blanda kvarg och majonnäs. Laxröra. 4 msk majonnäs. 4 msk majonnäs. Brukarna ni baka potatis. Jag har nog ätit det ute på krogen vid några tillfällen men hemma har jag nog inte gjort det sedan min ungdom, och då vill jag minnas att potatisen inte ens var färdigbakad