Blanda ihop lax, majonäs, gurka, äpple och gräslök. Den här laxröran är en av de godaste jag ätit någon gång (om man får säga så om något man har gjort skälv…)
Började med en toast med laxröra och Champagne till det. Blanda samman med majonäsen. Laxröra. Jag föredrar Hellmanns majonäs då den inte smakar så starkt av vinäger
Laxröra. 1 msk majonäs. 1 msk majonäs. I våras var jag iväg på ett event hos Totalhälsa där vi fick bekanta oss med en mängd olika skönhetsbehandlingar, titta runt och få mer information
Majonäs evenuellt utblandad med hälften uppvispad sojagrädde så den blir lättare. Bred över hälften av isbergsalladsröran, lägg hälften av laxröran ovanpå
Laxröra till höger. Jag hade kvar av laxröran ovan så dom kletade jag ut på tunnbrödsrullar, la över större salladsvlad och rullade ihop dom från kortsidan till kortsidan
Häll i olja tills majonäsen tjocknat (du behöver bara ca ½ dl, resten kan du spara till andra goda rätter och till smörgåsar, håller i två veckor i kylen)• Mosa laxen med gaffel och hacka kaprisen fint• Blanda laxen med majo, kapris och parmesan så att det blir en bredbar massa – smaka av och justera smaken så att det är krämigt och mjukt• Grilla kalvköttet i en grillpanna så att det får fina ränder• Grilla surdegsbrödet• Dela brödskivorna, lägg på kalvköttet och bred på laxröra• Garnera med en persiljekvist