250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 stora potatisar Laxröra. 150 g varmrökt lax 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ask krasse
Laxröra på hårt bröd. Tillsätt kesella och vatten och arbeta ihop till en deg. Bryt bitar av gott knäckebröd och fördela laxröran på brödbitarna och toppa med rom och hackad gräslök
Lägg en skiva i botten, bred på laxröra. Blanda kesella med dill, senap och citron. 5 dl kesella1 dl finhackad dill2 msk dijonsenapPressad saft av 1 citron400 g varmrökt laxPeppar
Antal portioner 4 portioner Ingredienser 150 g gravad lax 6 st urkärnade dadlar 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 krm salt 1 krm svartpeppar rivet skal och pressad saft av 1⁄2 st citroner 1 dl grovhackade hasselnötter Gör så här