Garnera med gräslök och citron-bitar. 2 msk gräslök. 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
Precis innan servering, lägg på ca en msk laxröra på varje crostini och toppa med gräslök. Bred färskost på långsidan på trekanterna och doppa snyggt i hackad gräslök
8 200 g kallrökt lax 200 g Västerbottensost 150 g färskost 1 msk finrivet citronskal 3 msk finskuren gräslök salt svartpeppar Serveringsförslag knäckebröd eller mjukt bröd Lägg till i inköpslistan
0,5 st liten röd lök eller 2-3 msk skuren gräslök 1 dl crème fraiche 1 msk pressad citron 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar 0,5 dl klippt dill färsk eller fryst 150 g kallrökt eller gravad lax. 10,5 st liten röd lök eller 2-3 msk skuren gräslök
Litet gräslök. Litet gräslök. För första gången gjorde jag rårakor, och det till förrätt på nyårsafton. Som topping blandade jag till en röra med lax, ägg, crème fraiche och färskost, salt och peppar
Rör samman gräddfilen med kaviar och gräslök. Fördela laxröra och salladsblad på tortillasbröden. 2 msk hackad gräslök. 5 dl gräddfil 3 msk kaviar 2 msk hackad gräslök salladsblad 4 st Tortillas stora