Skär zucchinin i bitar. Toppa med laxen och halverade körsbärstomater. 4 portioner600 g skinn- och benfri laxfilé500 g mandelpotatis eller vanlig potatis½ zucchini, ca 150 g1 rödlök150 g gröna bönor (frysta eller färska)3 msk hackad dill1 burk lätt creme fraiche, 2 dl1 burk stenbitsrom, 80 g½-1 msk riven pepparrot1 citron100 g körsbärstomaterOlivoljaFlingsaltSvartpeppar, nymalen Sätt ugnen på 225 grader. Blanda med potatis, bönor och 2 msk olja i en långpanna. ½ zucchini, ca 150 g1 rödlök
Laxpyttmed grön sparris och kaviarsås. Sallad med fetaost, grillad zucchini och bönor. I år är jag klassförälder tillsammans med en annan mamma i min sons klass
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…