Laxpytt med rom recept

Laxpytt med romsås

Laxpytt med romsås

Dagens middagstips är en laxpyttmedromsås. Servera pytten tillsammans medromsås. Blanda ner broccolin tillsammans med spenaten
Laxpytt med romsås

Laxpytt med romsås

Servera direkt medromsåsen. Här kommer ett tips på en god och fräsch rätt med lax. Romsås. Börja med att röra ihop allt till såsen och ställ kallt
Laxpytt med romsås

Laxpytt med romsås

Toppa med laxen och halvera tomaterna. Rör ihop crème fraiche, rom och pepparrot. Bjud romsås och citronklyftor till

Laxpytt med sikrom

Börja med såsen. Blanda rom, crème fraiche, dill och rödlök. Servera med såsen och gärna en sallad. Sikromssås
Laxpytt med romsås

Laxpytt med romsås

Toppa med laxen och halverade körsbärstomater. Rör ihop lättcreme fraiche, rom och pepparrot. Bjud romsås och cintronklyftor till

Laxpytt med rom

Blanda rom och dill med matlagningsyoughurt och krydda med citronpeppar. Smaksätt med salt, peppar, rivet citronskal och saft

Laxpytt med romsås

Lägg i ärterna och låt dem fräsa med ett par minuter. Rör ihop crème fraiche, rom och senap. Dela laxen i mindre bitar och blanda varsamt ner den tillsammans med dillen

Laxpytt

Vispa grädden till såsen lätt och rör ner crème fraiche, rom, purjolök och smaka av med citronsaft och peppar

Laxpytt med romsås

Toppa med laxen och halverade körsbärstomater. Rör ihop lättcreme fraiche, rom och pepparrot. Bjud romsås och cintronklyftor till

Laxpytt med romsås

Smaksätt med salt, peppar, rivet citronskal och -juice. Vänd ner rommen och gräslöken i lättcrème fraichen

Laxpytt med romsås

Smaksätt med salt, vitpeppar, citronsaft och rivet citronskal. Romsås. Vänd ner alla ingredienserna i gräddfilen och avsluta med att smaka av med citronsaft, salt och peppar

Laxpytt

Servera med rosa sås och gott bröd. Servera med sås. Servera med rosa sås och gott bröd. 4 portioner1½ skivad gul lök500 g kokt kall färskpotatis400 g rensad laxfilé300 g gröna bönor1 burk vattenkastanjerCa ½ tsk citronpepparSaltPepparRosa sås1 dl vispgrädde2 dl crème fraicheCa 60 g röd stenbitsrom½ dl finhackad purjolök½ msk citronsaft1 par nypor vitpeppar Vispa grädden till såsen lätt och rör ner crème fraiche, rom, purjolök och smaka av med citronsaft och peppar

Laxpyttipanna

Stek först potatisen ca 20 minuter på medelvärme, fortsätt bryna svamp och lax. 3 hg rom. Hacka allt mycket smått