Lägg i ärterna och låt dem fräsa med ett par minuter. Rör ihop crème fraiche, rom och senap. Dela laxen i mindre bitar och blanda varsamt ner den tillsammans med dillen
Smaksätt med salt, vitpeppar, citronsaft och rivet citronskal. Romsås. Vänd ner alla ingredienserna i gräddfilen och avsluta med att smaka av med citronsaft, salt och peppar
Servera med rosa sås och gott bröd. Servera med sås. Servera med rosa sås och gott bröd. 4 portioner1½ skivad gul lök500 g kokt kall färskpotatis400 g rensad laxfilé300 g gröna bönor1 burk vattenkastanjerCa ½ tsk citronpepparSaltPepparRosa sås1 dl vispgrädde2 dl crème fraicheCa 60 g röd stenbitsrom½ dl finhackad purjolök½ msk citronsaft1 par nypor vitpeppar Vispa grädden till såsen lätt och rör ner crème fraiche, rom, purjolök och smaka av med citronsaft och peppar