Stek dem runt om med olivolja i en stekpanna. Blanda med potatisen och laxen. 4 portioner500 g skinn och benfri laxfilé500 g potatis1/2 tsk citronpeppar1/2 tsk pepparmixCa 300 g spetskålCa 75 g sockerärter300 g morötter1-2 rödlökar1/2-1 tsk curry1 citron2 msk flytande honungOlivoljaSalt, svartpepparSätt ugnen på 225 grader. Krydda med citronpeppar, pepparmix och 3/4 tsk salt. Tillsätt curry, 1 tsk salt och 1 krm peppar. 1/2-1 tsk curry
Blanda med potatisen och laxen. Servera med citronklyftor och gärna en kall örtsås. Krydda med citronpeppar, pepparmix och 3/4 tsk salt. Tillsätt curry, 1 tsk salt och 1 krm peppar. ½ - 1 tsk curry