citronsalt & svartpeppar. Fick inspiration till laxpytten från min kära kära kollega Gerd. Toppa med massa hackad färsk dill och ringla gärna över lite citronolja
Smaksätt med salt, peppar och citronskal. rivet skal av 1⁄2 st citroner. Skala potatis och morötter. Skär dem i lite större tärningar och stek i smör i två stekpannor ca 15 min
Pressa över en halv citron och ringla över honungen. 4 portioner500 g skinn och benfri laxfilé500 g potatis1/2 tsk citronpeppar1/2 tsk pepparmixCa 300 g spetskålCa 75 g sockerärter300 g morötter1-2 rödlökar1/2-1 tsk curry1 citron2 msk flytande honungOlivoljaSalt, svartpepparSätt ugnen på 225 grader. Krydda med citronpeppar, pepparmix och 3/4 tsk salt. 1 citron
Laxpytt med grön sparris och kaviarsås. Mannen och jag stekte också lax som vi först kryddade med Santa Marias Seafood & Fish som innehåller saffran, citron, fänkål, peppar och dill
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Krydda med salt, peppar och citronskal. Rivet skal av 1/2 citron. Skala potatis och morötter. Skär dem i lite större tärningar och stek i smör i två stekpannor ca 15 min
Pressa över saften från en halv citron och ringla över honungen. turkisk yoghurtriven pepparrotdijonsenapcitronsaftsalt och pepparBlanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar
Gör undertiden dillcrèmen genom att blada crème fraiche, dill, citron samt lite salt och peppar. Salta och peppra eventuellt laxpytten och servera med dillcrèmen