Blanda potatis, lök, bönor och 2 msk olja i en långpanna. 150 g gröna bönor. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och skrubba potatisen och skär den i bitar
4 portioner600 g skinn- och benfri laxfilé500 g mandelpotatis eller vanlig potatis½ zucchini, ca 150 g1 rödlök150 g gröna bönor (frysta eller färska)3 msk hackad dill1 burk lätt creme fraiche, 2 dl1 burk stenbitsrom, 80 g½-1 msk riven pepparrot1 citron100 g körsbärstomaterOlivoljaFlingsaltSvartpeppar, nymalen Sätt ugnen på 225 grader. Blanda med potatis, bönor och 2 msk olja i en långpanna. 150 g gröna bönor (frysta eller färska)
Koka bönorna lätt och låt dem rinna av väl. Rör ner delade bönor. 300 g gröna bönor. Vispa grädden till såsen lätt och rör ner crème fraiche, rom, purjolök och smaka av med citronsaft och peppar
Koka bönorna lätt och låt dem rinna av väl. Rör ner delade bönor. 4 portioner1½ skivad gul lök500 g kokt kall färskpotatis400 g rensad laxfilé300 g gröna bönor1 burk vattenkastanjerCa ½ tsk citronpepparSaltPepparRosa sås1 dl vispgrädde2 dl crème fraicheCa 60 g röd stenbitsrom½ dl finhackad purjolök½ msk citronsaft1 par nypor vitpeppar Vispa grädden till såsen lätt och rör ner crème fraiche, rom, purjolök och smaka av med citronsaft och peppar
Laxpytt med grön sparris och kaviarsås. Sallad med fetaost, grillad zucchini och bönor. I år är jag klassförälder tillsammans med en annan mamma i min sons klass
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…