1. Tina spenaten. Skiva potatisen. Varva potatis, spenat och lax i en smord ugnsfast form. 2. Vispa ägg, mjölk, dill, salt och peppar tillsammans i en skål
Spara hälften till laxpudding. Skala och skiva rödlöken tunt. Lägg i rödlöken. rödlökar. Låt den rinna av och spara 600 g till laxpuddingen. 4 person(er) Ingredienser 800 g laxfilé utan skinn och ben, (som varit fryst i 3 dygn) 1/2 dl salt 1/2 dl strösocker 1 msk krossad svartpeppar 10 dillstjälkar Stuvad potatis 1,6 kilo potatis 50 g smör 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1 dl hackad persilja 1 1/2 tsk salt Syrad rödlök 2 små rödlökar 2 msk ättiksprit (12 %) 1/2 dl strösocker 1/2 dl vatten
rödlök. Tina spenaten. Skiva potatisen. Varva potatis, spenat och lax i en smord ugnsfast form. Vispa ägg, mjölk, dill, salt och peppar tillsammans i en skål