Laxpudding med skirat smör recept

Laxpudding med skirat smör – recept - Mitt kök

Laxpudding med skirat smör – recept - Mitt kök

Gör helst laxpuddingen dagen innan den ska ätas om du har möjlighet. Tag ut ur ugnen och servera medskiratsmör, en citronklyfta och en dillkvist, timjan eller några ärtskott
Laxpudding med skirat smör

Laxpudding med skirat smör

Servera laxpud-dingen medskiratsmör och sallad. Fräs den i en stekpanna medsmör tills den blir mjuk, men utan att få färg
Laxpudding med skirat smör

Laxpudding med skirat smör

Laxpuddingen blev väldig god, precis lagom salt och mycket smak av lax och dill, servera tillsammans medskiratsmör
Laxpudding med skirat smör

Laxpudding med skirat smör

Servera medskiratsmör. Denna gången fick det bli med gravad lax som var över. smör. Vispa upp äggen med grädde och mjölk
Laxpudding med skirat smör

Laxpudding med skirat smör

Servera laxpuddingenmed det skirade smöret samt citronen. Laxpuddingen är klar när äggstanningen har stelnat
Laxpudding med skirat smör

Laxpudding med skirat smör

Tag ut ur ugnen och servera medskiratsmör, en citronklyfta och en dillkvist, timjan eller några ärtskott
Laxpudding med grönkål och skirat smör

Laxpudding med grönkål och skirat smör

Servera laxpuddingen, salladen och skiratsmör. Smörj en ugnsform med resterande smör. Vispa ägg och gräddmjölk till en jämn äggstanning och smaksätt med salt och peppar
Laxpudding med skirat smör

Laxpudding med skirat smör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,2 kg potatis , kokt, kall 1 st gul lök 200 gram rimmad lax 4 st ägg 4 dl mjölk 1 st Citron 1 kruka(or) dill 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 50 gram smör Köp receptet
Laxpudding med fetaost och skirat smör

Laxpudding med fetaost och skirat smör

Servera laxpuddingenmed en sallad och skiratsmör. Hacka löken fint och rör ner den i äggsmeten, tillsammans med fetaost, morot och dill