Den första laxrätten jag tillagade under söndagen, laxpudding med äggstanning. 1 dl finhackad dill, gräslök och persilja (det går bra med fryst). Grädda laxpuddingen i mitten av ugnen i ungefär 25 minuter, tills den har fått fin färg. 1 dl finhackad dill, gräslök och persilja (det går bra med fryst)
1 msk gräslök. Blanda samtliga ingredienser. Smörj en lämplig ugnsfast form att tillaga tortillan i. Du kan också välja att göra tortillan i portionsformar
5 st ägg 600 g keso 3 dl vispgrädde 400 g kallrökt eller gravad lax 1 st kruka gräslök Salt och svartpeppar 1 msk mortlade dillfrön 1 msk mortlade fänkålsfrön 50 g hackad dill 2 msk torr sherry
5 st ägg 600 g keso 3 dl vispgrädde 400 g kallrökt eller gravad lax 1 st kruka gräslök Salt och svartpeppar 1 msk mortlade dillfrön 1 msk mortlade fänkålsfrön 50 g hackad dill 2 msk torr sherry
Laxpudding på ris 200g laxfilé 1 1/2 dl risgryn 1/2 liter mjölk 1/2 liter vatten 2 ägg riven ost Koka upp vattnet, häll i riset o låt koka tills det mesta av vattnet har kokat in→ Späd m mjölk då o då, låt grynen koka tills de är färdiga. 7 månader (då började våra barn få äta samma mat som oss, men ibland så passade det inte) Simons chili 1 dl stekt nötfärs 1 dl vita bönor i tomatsås 1 dl majs 2 tsk finhackad gräslök Bland köttfärsen m bönorna i en kastrull på medelvärme → Mixa majs o gräslök → Blanda majsröra o köttfärs → sewrvera m avokadopuré (mosad avokado + någon tsk turkisk yoghurt) Arkiverat i. 2 tsk finhackad gräslök