Oj vilken vecka vi haft. Så intensiv, så varm och så alldeles, alldeles underbar ☺. I går fick barnen till deras stor förtjusning (efter golfkurs för den ena och jobb med mamma för den andra) följa med kompisar som hyrt en stuga på landet, vid havet - och de skulle även få sova över
Denna otroligt goda maträtt passar fint både som förrätt och efterrätt i våra munnar och kräver, precis som laxpastan, oerhört få ingredienser för ett lyckat resultat
Laxpastan jag frestade med i förra inlägget, här kommer den. Till laxpastan, som vi firade lördag med, drack vi ett vitt fantastiskt gott vin från Nya Zeeland - Saint Clair Riesling
Laxpastan jag frestade med i förra inlägget, här kommer den. Till laxpastan, som vi firade lördag med, drack vi ett vitt fantastiskt gott vin från Nya Zeeland - Saint Clair Riesling
Ja den här laxpastan gick iallafall hem hos Elsa, hoppas att det gör det hos era små också ♥. Det är nästan roligare att laga mat till Elsa än att laga till mig själv just nu