Idag fick det bli laxkuber med broccolisås till pastan. Häll över såsen och de stekta laxkuberna, garnera med lite tomater och servera med riven parmesan
Skär laxen i stora kuber. Salta och låt laxen ligga på ett fat i ca 5 minuter. Torka av laxen med hushållspapper och stek den runt om i en medelvarm stekpanna med matfett, 3–4 minuter
Äntligen färdigpackat, imorgon bär det av i ottan till den stora matstaden New York. Det blir en spännande resa där vi skall djupdyka ner i de senaste trenderna
Smaka av med citronsaft och toppa med laxkuberna. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxkuberna på hög värme runt om ca 3 min så att de får en knaprig yta
Inspirerad av New York blev det en klassisk Ceasarsallad med chilibakde laxkuber och lite färskrökt lax, roligt med lite olika varianter på lax som kompletterar varandra
Smaka av med citronsaft och toppa med laxkuberna. Pasta med stekta laxkuber, sardeller och gremolata 4 portioner 400 g tagliatelle 1/2 dl olivolja 500 g laxfile i kuber5 finhackade sardeller 2 finhackade vitlöksklyftor 1 finhackad röd chili2 dl hackad persilja, gärna bladpersilja1 citron, finrivet skal och saft Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxkuberna på hög värme runt om ca 3 min så att de får en knaprig yta
Smaka av med citronsaft och toppa med laxkuberna. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxkuberna på hög värme runt om ca 3 min så att de får en knaprig yta