Laxkotletter olivolja recept

Citronstekt laxkotlett med kapris

1 tsk olivolja . 1 tsk olivolja. Ingredienser - 2 port. 2 benfria laxfjärilar à 150 g . rivet skal och saft av ½ citron 
Laxkotlett med avokadohollandaise och bondbönor

Laxkotlett med avokadohollandaise och bondbönor

Stek laxkotletterna i smör och olivolja på medelvärme i några minuter på varje sida. När Najni stod i fiskdisken för att köpa sina laxkotletter föll hennes lystna blickar dessutom på en skål med rökta räkor … Då Najni liksom Oscar Wilde kan motstå allt utom frestelser, kunde hon så klart inte låta bli att köpa några
Fruktig couscoussallad med laxkotlett

Fruktig couscoussallad med laxkotlett

saften från ½ citron 1 dl olivolja 1 tsk honung flingsalt och svartpeppar timjan Börja med att göra vinegretten så den får stå och dra en stund. 1 dl olivolja
Persisk saffranslax med örtris

Persisk saffranslax med örtris

800 g laxfiléer, eller laxkotletter. 12 msk olivolja. 1Marinerad lax800 g laxfiléer, eller laxkotletter 0,5 g saffran, utspädd med 2 msk vatten 2 lime, saften 1 tsk gurkmeja 1,5 tsk chili- eller paprikapulver 1 klyfta vitlök, riven 2 msk olivolja svartpeppar salt
Saffranslax med örtris

Saffranslax med örtris

800 g laxfiléer (eller laxkotletter). 2 msk olivolja. Marinerad lax800 g laxfiléer (eller laxkotletter) 0,5 g saffran, utspädd med 2 msk vatten 2 lime, saften 1 tsk gurkmeja 1,5 tsk chilipulver (eller paprikapulver) 1 klyfta vitlök, riven 2 msk olivolja svartpeppar salt
Grillad lax med lime och chili

Grillad lax med lime och chili

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st laxkotletter 1 st röd chilifrukt 1 st lime , skuren i tunna skivor 2 msk olivolja 0,5 tsk salt 2 st vitlöksklyftor 1 tsk honung Dekoration 1 st lime , skuren i tunna skivor Köp receptet
Limelax i ugn

Limelax i ugn

Olivolja. 1 lime 2 tomater Olivolja. Mååååååndagmorgon. Hej på er. Dags att kicka igång veckan på bloggen med ett fiskrecept, det var länge sen
Sabzi polo mahi- Persiskt örtris med fisk

Sabzi polo mahi- Persiskt örtris med fisk

1 msk saffransvatten Saften från 2 st lime 1 tsk gurkmeja 1,5 tsk chili- eller paprikapulver 1 riven vitlöksklyfta (valfritt) 2 msk olivolja Svartpeppar & salt Fiskförslag (välj fisksort efter smak). 800 g laxfiléer eller laxkotletter Torsk. 2 msk olivolja
Grillade laxpaket med salsa

Grillade laxpaket med salsa

Lägg i oliver, olivolja och den grovt hackade basilikan. 4 laxkotletter eller 4 laxfiléer med skinn. 1/2 dl olivolja. Lägg dubbla lager aluminumfolie på 4 ställen, pensla med olivolja och lägg en laxbit på varje, salta och peppra. 4 laxkotletter eller
Lax  med fruktat ris

Lax med fruktat ris

2 msk olivolja. 4 laxkotletter. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och strimla löken, fräs den i 1 msk olja i ca 2-3 minuter
Lax med spenatris

Lax med spenatris

Droppa över lite olivolja, krydda med salt och färskmalen peppar. God olivolja. 4 laxkotletter/laxfilé. Koka riset efter anvisningarna på förpackningen

Citronstekt laxkotlett med kapris

1 tsk olivolja. 1 tsk olivolja. Ingredienser – 2 portioner. 2 benfria laxfjärilar à 150 g. rivet skal och saft av ½ citron