Servera med potatis, morötter, citron och en god sås 4 st laxkotletter. Lägg laxskivorna på ugnsfolie. Strö över lite salt och peppar, dill, strimlad purjolök
Skala potatis och morot. 2 st laxkotletter. 1 st morot. Kärna ur paprikorna. Skär potatis och grönsaker i grova bitar och lägg dem på ett ugnssäkert fat
Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 st laxkotletter. 2 st morot , i tunna stavar
4 laxfiléer eller laxkotletter eller annan fiskfilé à 125 g. Skala rotsakerna. Använd sedan en matberedare eller ett rivjärn och riv morötter, palsternackor och rotselleri
Ta sedan och salta och ta lite citronpeppar på laxkotletterna och lägg sedan i dom tillsammans med grönsakerna och ställ in i ugnen i ca 20 min. Servera med Hollandessås och en god sallad 2 laxkotletter
Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 laxkotletter. 2 morot/morötter
Skala potatis och morot. 2 skinn- och benfria laxkotletter, ca 250 g. 1 morot. 1. Kärna ur paprikorna. Skär potatis och grönsaker i grova bitar och lägg dem på ett ugnssäkert fat