Laxceviche för två1 laxkotlett, eller motsvarande mängd salmalax1 avokado1/2 dl frusen mango1/2 röd chilifrukt1 liten shalottenlök eller 1 salladslök1/2 kruka färsk koriander1/2 pressad limeev 1 tsk fisksåssalt och pepparFinhacka chili, lök och koriander. 1 liten shalottenlök eller 1 salladslök
2 port 2 laxkotletter 2 dl grädde 1 dl vitt vin 3 msk fiskfond 1/2 hackad gul lök 1 dl riven parmesan mjöl till redning 25 gr smör salt och peppar Fräs löken i lite smör tills den svettas. 2 laxkotletter. 1/2 hackad gul lök
Pindjur är en naturlig sås gjord på grillad Paprika, Aubergine, Tomat, Lök och Vitlök. Lax i micro med Ost och Grönsaksröra 2 Laxkotletter à 150 gr 50 gr Färskost, Beyaz Peynir 2 msk Pindjur Havssalt och nymald Vitpeppar Skär en skåra i laxskivorna, vik ut lite och krydda med salt och peppar
Fräs chili, paprika, lök och vitlök i lite olja. Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 st laxkotletter. 2 st vitlöksklyfta(or) , skivade. 1 st röd lök(ar) , skivad
Fräs chili, paprika, lök och vitlök i lite olja. Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 laxkotletter. 1 röd lök(ar). 2 vitlöksklyfta(or)