Nu köpte jag laxkotletter, som dessutom stektes, och kanske var det därför det smakade så bra. Gurksallad "pressgurka style" med pepparrot och dill 1 slanggurka, skalad, urkärnad och tärnad 2 dl gräddfil 0,5 kruka dill, finhackad 1 msk färsk, finriven pepparrot 0,5 tsk 24% ättika flingsalt och honung efter smak Blanda samtliga ingredienser, och smaka av med salt och honung
saften från ½ citron 1 dl olivolja 1 tsk honung flingsalt och svartpeppar timjan Börja med att göra vinegretten så den får stå och dra en stund. 1 tsk honung
104 kcal/port Honungslax 4 port 4 st laxkotletter a`la 125 g 2 msk flytande honung 2 tsk salt 1 tsk grovkrossad vitpeppar Tillbehör. 800 g potatis salt & peppar 1 msk olja (till både laxen och ugnspotatisen) Gnid in laxen med honung, salt & peppar. nektarin) 2 dl matlagningsyoghurt 1-2 tsk finhackad röd chili 1/2 msk flytande honung 2 krm salt Blanda ihop allt och smaka av. 4 st laxkotletter. 2 msk flytande honung. 1/2 msk flytande honung
Blanda med gräddfil, dill, pepparrot, ättika och honung. 2 st laxkotletter. 1 tsk honung. Krydda laxen med salt och peppar, och stek 3 minuter per sida
Pressa limesaft i en skål, tillsätt rivet limeskal, honung, chili, vitlök, salt och olivolja. Jurek Holzer/Svenska Dagbladet/Scanpix 4 st laxkotletter. 1 tsk honung
Blanda med gräddfil, dill, pepparrot, ättika och honung. 2 laxkotletter. 1 tsk honung. 1. Krydda laxen med salt och peppar, och stek 3 minuter per sida