Tillsätt olivolja, finhackad persilja, gurka och blanda om ordentligt. 10,5 gurka. 14 laxkotletter à 150 g. 1Blomkålstaboulle 1 stort blomkålshuvud 1 citron 1 msk olivolja 1 dl färsk persilja, hackad salt och svartpeppar 0,5 gurka bladpersilja 2 tomater. 1Lax 4 laxkotletter à 150 g salt och citronpeppar 1 tsk olivolja 3 tsk smör
urkärnad gurka. Blanda samman mini fraiche, kesella, lime, gurka, purjolök, kapris,dill, persilja, oregano och florsocker och ställ kallt i minst 1 timme för att mogna. 4 laxkotletter á 150 g
Lägg gurkan i en skål. Rör ihop resten av ingredienserna till salladen och blanda ner i gurkan. 500 g laxkotletter eller portionsbitar av laxfilé. 1 gurka, hyvlad i långa skivor
Torka av och putsa laxkotletterna, men låt skinnet sitta kvar. Inlagd gurka. Stek till sist de oljepenslade laxkotletterna på inte för stark värme tills de är helt genomstekta