laxkotletter. färskpotatis kokt i vatten med salt och dill. -Mama Skogly ♥ laxkotletter. Det är lätt att övergrilla laxen så den blir torr, men den här var helt perfekt grillad
Servera med ris (eller kokt potatis, som jag gjorde). laxkotletter- 3 msk fisksås- 1 msk palmsocker- 2 msk tamarindkoncentrat - 1 burk kokosmjölk (400 g)- 2 msk olja- 4 msk currypasta- lite thaibasilika- 4-5 kaffirblad, hackadeHeta upp oljan i en stekpanna, fräs currypastan. Tillsätt laxen ock koka i ca 5 minuter, vänd laxkotletterna och koka i ytterligare 5 minuter. 2 st laxkotletter
Servera med ris (eller kokt potatis, som jag gjorde). laxkotletter eller 4 bitar lax (á 125 g). laxen ock koka i ca 5 minuter, vänd laxkotletterna och koka i ytterligare. 2 st laxkotletter. ca 5 minuter, vänd laxkotletterna och koka i ytterligare
Fräs grönsakerna tills att de nästan är genomkokta och är lite krispiga och gyllenbruna. Servera laxen med grönsakerna, färsk lime och nykokt jasminris
Lägg varje laxkotlett på en bit aluminiumfolie. Servera med kokt potatis och romsås. *Vill du lyxa till såsen ytterligare kan du tillsätta skalade räkor och ev lite finhackad rödlök* Laxkotletter
Jag har även kört på laxkotletter och utan ägg och det funkar finfint - men för mig är purjon, dillen och grädden det primära - plus att man inte saltar för lite