Krydda laxkotletterna med persillade, salt och citronpeppar och stek/grilla tills de är genomstekta. 2 laxkotletterpersilladekrydda. 2 laxkotletterpersilladekrydda
valfri mängd färsk chili, finhackad. En särskild förkärlek hyser jag för just laxkotletter. Tillsätt chili, spenat, salt och peppar och fräs under omrörning tills spenaten ”krympt”
laxkotletter. sweet chili. -Mama Skogly ♥ laxkotletter. sweet chili. Det är lätt att övergrilla laxen så den blir torr, men den här var helt perfekt grillad
Laxceviche för två1 laxkotlett, eller motsvarande mängd salmalax1 avokado1/2 dl frusen mango1/2 röd chilifrukt1 liten shalottenlök eller 1 salladslök1/2 kruka färsk koriander1/2 pressad limeev 1 tsk fisksåssalt och pepparFinhacka chili, lök och koriander. 1 laxkotlett
104 kcal/port Honungslax 4 port 4 st laxkotletter a`la 125 g 2 msk flytande honung 2 tsk salt 1 tsk grovkrossad vitpeppar Tillbehör. nektarin) 2 dl matlagningsyoghurt 1-2 tsk finhackad röd chili 1/2 msk flytande honung 2 krm salt Blanda ihop allt och smaka av. 4 st laxkotletter. 1-2 tsk finhackad röd chili
Krydda med salt och chili. Lax i micro med Ost och Grönsaksröra 2 Laxkotletter à 150 gr 50 gr Färskost, Beyaz Peynir 2 msk Pindjur Havssalt och nymald Vitpeppar Skär en skåra i laxskivorna, vik ut lite och krydda med salt och peppar. Tomatgräddsås med Basilika 10 Cocktailtomater 2 msk Smör 1 dl Grädde 2 msk finstrimlad Basilika Havssalt och Chilipulver Dela tomaterna i fyra delar
Fräs chili, paprika, lök och vitlök i lite olja. Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 st laxkotletter. 1 st chilifrukt , urkärnad, skivad
Tröttnar man på dill, gräslök och andra klassiska fiskkryddor tycker jag att lax passar väldigt bra med asiatiska kryddor som chili, vitlök, ingefära, soja, wasabi och teriyaki
Blanda samman crème fraiche, saft och rivet skal av en ½ citron (spara resten till garnering), hackad dill, chili och senap till en sås och smaka av med salt och peppar
Krydda laxkotletterna med salt och peppar. Vispa grädden halvtjock, blanda i chilisåsen och vinet. Bryn sedan laxkotletterna i smör, de skall nästan vara färdigstekta
Fräs chili, paprika, lök och vitlök i lite olja. Krydda laxkotletterna med salt och peppar och grilla eller stek dem hastigt i het panna ca 2- 3 minuter på varje sida. 4 laxkotletter. 1 chilifrukt