Skär morötterna i bitar, sellerin i strimlor och purjon i skivor. 500 g färsk eller fryst laxsaften av ½ citron2-3 morötter, ca 200 g1 bit rotselleri, ca 100 g1 medelstor purjolök1-2 msk smör eller margarin3 dl vatten1 fiskbuljongtärning½ tsk salt2 krm timjan2 msk tomatpuréev 1 pressad vitlöksklyftaklippt dill. 1 bit rotselleri
Tillsätt morot, pumpa, purjolök, selleri, vitlök och nötter och fräs några minuter under omrörning. Tillsätt morot, pumpa, purjolök, selleri, vitlök och nötter och fräs några minuter under omrörning
Recept. Maria E. tis, 2013-10-01 07. 03. 60min. (0). Lägg allt i en gryta utom laxen. Täck med vatten och låt koka under lock tills grönsakerna är färdiga
Skala och tärna rotsellerin. Fräs potatis, morötter, purjolök, selleri och fänkål i lite matfett ca 5-8 minuter under omrörning. 1 bit rotselleri, ca 100 g
Skär morötterna i bitar, sellerin i strimlor och purjon i skivor. 1 bit rotselleri, ca 100 g. 1. Skär bort skinn och ben från laxen och skär den i stora tärningar
Skär morötterna i bitar, sellerin i strimlor och purjon i skivor. 1 bitar rotselleri. Skär bort skinn och ben från laxen och skär den i stora tärningar