lata dagar, lättalagat, lax, laxgryta. Servera med ett gott bröd att doppa i spadet. 1 bukett broccoli. Späd med crème fraîche, 0,5 liter vatten, en buljongtärning, salt och peppar. 4 personer cirka 25 minuter Fräsch laxgrytamed primörer. 1 bukett broccoli
Hacka broccolin, champinjonerna, paprikan och löken i lagom stora bitar, riv morötterna med hjälp av ett rivjärn och häll ned i tekpannan tillsammans med laxen, låt de steka på låg värme en stund tills grönsakerna börjar bli lagom mjuka
Häll i tomatpuré och kokosmjölk tillsammans med potatisen och broccolin. Har ägnat dagen åt plugg inför morgondagens stora prov men ar även hunnit med äta käka frukost, lunchat ute, det blev en salig blandning av bakpotatis, räkröra och sushi, haha konstig mix, jag vet
En sådan dag var det igår och därför blev det en laxgrytamed inspiration från det thailändska köket, Anki höftade lite hit och dit på vad som fanns i skafferi och kyl och då bidde det si så här
Dela broccolin i små bitar och bönorna i mindre bitar. Det här fiskreceptet hittade jag där och sambon höll med om att det verkade spännande så köttet får vänta till nästa helg