Gillar du inte ost som Västerbottenost, så kan du blanda i dessertost av valfri smak, vitlök går bra, gräslök passar fint det också, precis som pepparrot
Strö över de tomaterna som hackas, lite grovt hackad vitlök och dill. 2 vitlöksklyftor. 1 ask färskost med passande smak, jag tog vitlök och gräslöks ost. 2 vitlöksklyftor 1 ask färskost med passande smak, jag tog vitlök och gräslöks ost
vitlökspulver. Fräs lök och vitlök i oljan så de mjuknar men ej tar färg. vitlökspulver. Jennys laxgratäng med basilika 4p. ca 600 g räkor med skal6-8 stora smakrika tomater, gärna kvisttomater4 vitlöksklyfotr, finhackade2 liten gul lök, finhackadoljafärsk bladpersiljasalt & pepparskaldjursfond*4 msk vitt vin4 tsk kinesisk sojaspäd ev med lite vattenfetaost
Blanda sedan räkorna, ost, tomatpuré, kräftstjärtar, sambal, dill cayennpeppar, pressad vitlök och lite salt med din vispade crème fraiche – tills det blir en riktig gubbröra
2 pressade vitlöksklyftor. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fisken i en lätt smord ugnsform. Fräs purjolöken i lite smör så att den blir mjuk, men inte tar färg
Skala och finhacka vitlöken, låt fräsa med i ytterligare någon minut. Krämig Laxgratäng med parmesan för 4 personer. 3 vitlöksklyftor. 3 vitlöksklyftor