Avsluta med att strö parmesanost över. Parmesanost. 500 gr Laxfilé5 dl Cremefraiche2 msk Sambal OelekParmesanost1 kg Potatis1 dl Mjölk1 SmörklickSalt & PepparSkala och koka potatisen, gör en potatismos av potatis, mjölk och en smörklick, smaka av med salt och peppar, tillsätt gärna lite riven parmesanost. Lägg laxen i en ugnssäker form, blanda cremefraichen med sambal, ca 1dl riven parmesan och salta och peppra
Laxgratäng med vitlöksost. parmesan. På med riven parmesan och vrid några varv med pepparkvarnen. När hela familjen är ledig och det är sommarlov, vill man kanske inte stå i köket längre än nödvändigt
Sen blandade jag in lite influenser från Tasteline receptets citronsås då jag förutom fiskbuljong och citronsaft även hade i skalet av en halv riven citron samt parmesan
Sila av och mosa grönsakerna (jag brukar använda elvisp) med äggula, parmesan och smör. Blanda crème fraiche, parmesan, hummerfond och skal av en halv citron