Smörj en ugnsform med lite olja , lägg i laxen och slå blandningen över. Värm varmluftsugnen till 165 grader och laxen klar på 35 minuter. 2 dl Creme Fraiche / vitlök / örter
Ta sedan upp dem och lägg dem i en ugnsäker form. När filéerna har svalanat lite så bred över blandningen med chashewnötterna, vitlöken,limeskalet, smälta smöret och sweetchilisåsen
En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. 1 pkt bacon4 portioner couscousSalladGör såhärSätt ugnen på 200 grader. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Skala och skiva vitlöken. Tillsätt vitlök, chili och ingefära. Sätt ugnen på 250 grader. Baka potatisen i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Ta ut potatisen och sänk ugnsvärmen till 200 grader. Stek i mitten av ugnen tills laxen är knappt genomstekt och potatisen mjuk, cirka 20 minuter. 2 vitlöksklyftor
Lägg de tinade eller färska filéerna med skinnsidan nedåt i en smörad ugnsform. Sätt ugnen på 200º. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter. 1 pressad vitlök
Blanda grädde, citron vitlök och ost i en ugnsform. Lägg i en smord ugnsform och strö över ost. Rör ihop spenat, keso, mjölk, salt, peppar, muskot och vitlök