Lägg laxfilébitarna i en ugnsfast form, salta på och strö över svartpeppar. Pressa ut eventuellt kvarvarande vätska ur potatisen och lägg den i en skål
Lägg laxfilébitarna i en ugnsfast form, salta på och strö över svartpeppar. Pressa ut eventuellt kvarvarande vätska ur potatisen och lägg den i en skål
Jag älskar lax i alla former, ugnsbakad, i pudding, inkokt, i soppa, i sallad, i sushi. Finhacka dillen, och tillsätt hälften av den, ägg, grädde, limesaft och potatismjöl
Mosa potatisen, gärna med elvisp, tillsätt vätska, ägg, smör, citronskal och dill. Lägg laxfiléerna i formen med det gratinerade moset, krydda med salt, peppar och citronpeppar
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper. Kan dock erkänna att det inte är alla veckor vi äter fisk här hemma, men för det mesta äter vi i alla fall fisk en gång i veckan, sen ska man inte glömma att även sardinen/makrillen på smörgåsen, eller sillbiten/ansjovisen till ägget också innehåller omega 3. Stek laxen mitt i ugnen i 225 garder i ca 10 minuter