Ingredients3 st bitar Laxfilé (gör tre snitt på skinnsidan)1 st Avocado (i halv cm bitar)1 st Citron1/2 st morot (riven)1/2 st Rödlök (klyftad)125 gr Chaminjoner (delade)1/2 cm Röd chili (hackad)1 st Vitlöksklyfta (hackad)1 st Tomat (tärnad som avocadon)2 nävar salladsmixOlivoljaSaltVitpepparFlingsaltMethodStep 1Börja med att hetta upp en stekpanna med lite olivolja i, lägg sedan i rödlök, champinjoner, vitlök och chili, salt & peppra låt det sedan få färg och lägg upp det i en skål. 1/2 st Rödlök
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Rödlök. Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Blanda ihop 1 del socker och 9 delar salt strö över detta på fisken, var sparsam med saltblandningen och lägg även på svart peppar, vitlökspulver och finhackad dill och gräslök
Högrevsburgare med avokadodressing (1/2 avokado mixad med 1 msk majonnäs + salt, peppar och chilisauce), jack pepper ost, tomat, rödlök och saltgurka – Såååå gott
1 rödlök. Sätt ugenen på 175°C. Koka potatisen under lock i lättsaltat vatten ca 20 minuter. Låt svalna. Dela avokadorna, ta bort kärnorna och skala dem
Salta och peppara laxfilerna på båda sidor. Strimla sockerärtorna fint på längden, skär rödlöken tunt och skiva ner den kokta ljumma potatisen i mindre bitar