Ingredienser för 4 personer4 portionsbitar lax150 g philadelphiaost2 msk pressad citron½ citron med rivet skal½-1 tsk sambal oelek1 vitlöksklyftaSaltPepparGör så härSätt ugnen på 200 graderLägg laxfilén i en smörad ugnsfast form
Blanda ihop philadelphiaost, rabarberchutney och salt. Vi hade vänner över på middag och jag bjöd på laxfilé som toppades med ett chutneytäcke och cashewnötter
Vispa smöret fluffigt, och tillsätt philadelphiaosten och de hackade kryddorna och salt och peppar. I vårt hem har det inte riktigt gått hem med det här med foliepaket
1dl crème fraiche (jag använde 100g philadelphiaost istället, det gick också bra). Igår gjorde jag laxburgare till middag, ett riktigt gott och annorlunda sätt att äta fisk på
Blanda ihop med philadelphiaost för att göra crabsticksröran. 1/3 paket philadelphiaost. Det svåra med att ha en matblogg under det mörkare halvåret i Sverige är att det blir näst intill omöjligt att få till fina bilder om man inte fotar mitt på dagen
Blanda creme fraiche, philadelphiaost och grädde i en bunke. 500 g laxfilé utan skinn1 liten rödlök1 burk creme fraiche med smak av fetaost och soltorkade tomater2 dl visp- eller matlagningsgrädde1 burk fetaost i olja100 gram philadelphiaost2 msk rosépeppar1 msk torkad basilikasalt och peppar. 100 gram philadelphiaost
Tillsätt grädde och philadelphiaosten i pannan. 200 g philadelphiaost. 200 g philadelphiaost. Här kommer receptet på den goda pastasåsen med lax som min dotter lagade för ett tag sedan
Tillsätt matlagningsgrädden, mango chutney och philadelphiaosten. 400 g laxfilé i mindre bitar 200 g blandade skaldjur (t ex räkor, kräftstjärtar, musslor, crabfish etc) 1 purjolök i skivor 1 avokado i tärningar 300 g körsbärstomater, halverade eller i klyftor 1 apelsin (rivet skal och pressad saft) 2,5 dl matlagningsgrädde 1 kuvert saffran 50 g philadelphiaost med gräslökssmak 2 msk mango chutney 250 g färsk pasta Fräs purjolöken i lite matfett Tillsätt laxfilébitarna och låt dem fräsa med en liten liten liten stund. 50 g philadelphiaost med gräslök
Mosa mögelost och blanda med Philadelphiaost och bred krämen över laxen (jag brer på ostkrämen och strör över mandeln efter att laxen stått i ugnen en stund, det blir inte lika rinnigt då)