Step 4Slå på vinet och vattnet låt det puttra i 5 minuter, red av med maizenan utrörd i lite vatten lite åtgången tills såsen fått rätt konsistens smaka av med salt och svart pepparStep 5Lägg i laxen och paprikan ovanpå såsen, lägg på ett lock och stäng av värmen låt det stå i några minuter tills laxen är klar
Ansa och skär paprikan i bitar. Ansa och skär paprikan i tärningar. Koka lök och paprika i apelsinsaft, smulad buljongtärning och vatten ca 10 min utan lock. Lyft upp den och stek paprikan ca 2 min. 5 st gul paprika
I en kastrull blandar du pastan med Ajvar, vitlök, paprika, kapris och grädde. )1dl Grädde1dl Inlagd Paprikafilé, finskuren2msk Kapris1st VitlöksklyftaBladpersiljaHavssalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra. 1dl Inlagd Paprikafilé, finskuren